İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi; yeni kurulmuş olmakla birlikte sergilediği girişimcilik ve yazılım konusundaki genç akademisyenleri ile projeye destek verecektir. Ayrıca, Teknopark İstanbul alanında ayrı bir merkez kurma planları, bu proje kapsamında oluşturulmak istenen merkez çalışmalarını da destekler mahiyettedir. Proje çalışmalarındaki yazılım ve lojistik ile konular, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin deneyimleri ile şekillenecektir.

Diğer Üniversite ve kurumlardan katılan araştırmacılar ise toz teknolojileri veya eklemeli imalat alanında tecrübe sahibidirler. Bireysel deneyimleri ve konu hakkındaki ülkemizin önde gelen akademik kişilikleri nedeniyle, proje çalışmalarına olumlu katkı sunacaklardır.