Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK Üniversitemizde
3 Temmuz 2020 | 10:46

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK, Üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemiz yöneticilerinin de katılımıyla düzenlenen toplantıda Bakan Mustafa VARANK’a 2017-2020 yıllarında üniversitemizdeki Ar-Ge ve kurumsal işbirlikleri hakkında brifing verildi.

Gazi Üniversitesi, Savunma Sanayii Başkanlığı, ASELSAN A.Ş., TUSAŞ, ROKETSAN A.Ş. ve HAVELSAN A.Ş. ortaklığıyla yüksek teknolojilere yönelik kurulan Üniversitemizin ikinci Teknopark'ı TeknoHAB ile üç boyutlu metalik ve seramik teknolojilerine yönelik olarak ulusal ve uluslararası paydaşlarımızla kurulan mükemmeliyet merkezimiz EKTAM’ın faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Metin Uymaz Salamcı, EKTAM bünyesinde gerçekleştirilmekte olan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’a  bilgiler verdi.