Uluslararası Projeler

Development Of Ceramics 3D- Printing, Additive Manufacturing (Acronym DOC-3D-CERAM)

İşgücü piyasası beklentilerine göre araştırma bilgisi ve endüstriyel uygulamaların kazanılmasını artırmak için Seramik 3 Boyutlu Yazıcı ve Eklemeli İmalat sistemleri geliştirmek ve uygulamak.

 

 

 

A2M2Tech-Advanced Materials and Advanced Manufacturing Technologies

Ufuk2020 Programı’nın Bilimsel Mükemmeliyet bileşeni altında yer alan Marie Sklodowska-Curie Burs ve Dolaşım Desteklerinden ve eğitimlerinden faydalanan EKTAM, kurulan yurtiçi/yurtdışı akademik ve sanayi işbirlikleri sayesinde “A2M2Tech-Advanced Materials and Advanced Manufacturing Technologies” başlıklı COFUND programını ülkemize kazandırmıştır.

İleri Malzemeler ve İleri Üretim Teknolojileri alanında gerçekleştirilecek olan bu program eklemeli imalat ve ilgili teknolojilere odaklanarak, gelişmiş üretim ve gelişmiş malzemelerin tüm yönlerinde disiplinler arası, sektörler arası ve uluslararası bir mükemmellik doktora eğitim programı sunacaktır. Bursiyerler, araştırma ve kişisel becerilerini geliştirecek yerel ve program genelindeki etkinlikleri birleştiren, onlara yeni kariyer perspektifleri ve fırsatları sunan üst düzey bir eğitim programı alacaklardır.

background image