Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Milli Aviasiya Akademiyası kurumlarından gelen teknik heyeti kurumumuzda ağırladık.
23 Ağustos 2023 | 13:39

Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Vilayət Vəliyev, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sübhan Namazov, Üniversite-Sanayi İşbirliği Başkanı Aynurə İsmayılova, Milli Aviasiya Akademiyası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ədalət Səmədov, Milli Aviasiya Akademiyası Bilim Üretim Birliği Direktörü Prof.Dr. Kamal  Əsgərovyer’ın yer aldığı heyeti kurumumuzda ağırladık. Ziyaret esnasında Gazi Üniversitesi EKTAM’IN yürüttüğü AR-GE faaliyetleri kapsamında bilgilendirme yapılmış ve kurumlar arası işbirliği konusunda değerlendirmeler yapılmıştır.

Merkezimize gerçekleştirdikleri kıymetli ziyaretten dolayı değerli heyetimize teşekkür ederiz.

azerbaycan-2

azerbaycan-6